AZALEA-fietstochten

 


Ontdek vanuit het centrum van onze provincie onze mooie schilderachtige Vlaamse Ardennen in al zijn glorie. Al voor de 56ste keer organiseert WSC Oostakker-Lochristi zijn AZALEA fietstochten. Wij bieden u een totaalorganisatie voor zowel Cyclo (wegfiets) als VTT (m-bike) fanaten. Van onze 56ste editie willen wij terug iets moois maken. Onze parcours zowel de Cyclotochten als VTT zijn stuk voor stuk juweeltjes te noemen met uiterst verzorgde bevoorradingen onderweg, een LABEL organisatie waardig. De afstanden 75-105 gaan richting Vlaamse Ardennen (lichtglooiend parcours) de 135 km is er eentje voor de echte klimmers met ‘bewust gekozen’ voor onbekende hellingen, echt iets voor de genieters van onze Vlaamse Ardennen. Alle afstanden zijn met veel zorg gepijld. Ruime parkeerplaats vlakbij de inschrijving moet het de deelnemers gemakkelijk maken om hun wagen te parkeren. Aparte douches voor D/H in de EDUGO ARENA vlakbij de inschrijving. Bij aankomst kan je nog wat napraten en genieten van een gratis Ename of frisdrank naar keuze in onze gezellige cafetaria. WSC Oostakker-Lochristi zal zeker niet ontgoochelen, bij aankomst vernemen wij graag uw mening.

Ook de KIDS worden al jaren verwend bij ons, dit zal nu weer niet anders zijn. Nieuw is nu de Flanders Kids Tour, hier kunnen de KIDS zich uitleven op een behendigheidsparcours en fietsen daarna onder begeleiding een fietstochtje van 25 km op de weg (vanaf 6 tot 15 jaar)!

Onze m-bikers kunnen genieten van een vlak parcours, keuze tussen 30-40-50 km, de echte m-bikers zullen ongetwijfeld versteld staan van ons parcours, bij droog weer kunnen de snelle bikers zich eens goed uitleven, is een fantastisch parcours om hun conditie eens te testen, onderweg krijgen ze ook nog enkele hellingen (bruggen) te verwerken, een supplementje toch. Wij zorgen voor een perfecte uitpijling, afspuitinstallatie staat klaar en douchen na de rit kan je allemaal vlakbij de organisatie

 

 

 

 

Dat we vrouwvriendelijk zijn moeten we zeker niet meer vermelden, dat zijn we al jaren!

 

Onze uiterst gemotiveerde mensen staan borg voor een perfecte organisatie! WSC Oostakker-Lochristi verwacht u massaal, wij zijn er helemaal klaar voor!

 

GPS bestanden cyclo :

  CYCLO 25 km     CYCLO 50 km    CYCLO 75 km    CYCLO 105 km 

 

    

Contact

Ghislain Roels
Kleemstraat 83
9041 Oostakker
0472/94.92.56